Kan ikke køre Java-Applets i Internet Explorer 11 brug JRE 7u51

I dag har jeg opdateret min version af Java til 7u51. Efter installation, jeg har fjernet Java Cache, browser ‘ s Cache, og de er logget ind på en sikker hjemmeside, der bruger en Applet til at give visse ekstra ydelser til brugeren.

Applet fungerer ikke længere. Jeg adgang til http://www.java.com at kontrollere Java-version opdaget i Internet Explorer, og java hjemmeside siger:

We are unable to verify if Java is currently installed and enabled in your browser.

Kan ikke køre Java-Applets i Internet Explorer 11 brug JRE 7u51

Andre browsere kan kontrollere Java, og de nævnte applet fungerer som forventet:

Kan ikke køre Java-Applets i Internet Explorer 11 brug JRE 7u51

Som applet ‘en fungerer som forventet, i andre browsere, kan jeg antager at problemet ikke Applet’ en eller dens udbredelse filer/processer, men den er forenelig af JRE 7u51 med IE 11. Jeg vil gerne vide, om der er nogen løsning på dette.

Som supplerende foranstaltning, jeg brugte java.com værktøj til at afinstallere alle tidligere og usikker JRE version (bruger Google Chrome). Efter at dobbelt kontrollere, IE, 11, jeg kan se Java-Programmer er aktiveret og versioneret til 7u51:

Kan ikke køre Java-Applets i Internet Explorer 11 brug JRE 7u51

Jeg ved, at IE er blevet forbedret, selv så, vi anbefaler, at vores kunder til at bruge Google Chrome eller Firefox som disse browsere har vist sig at være mere kompatibel med vores web-applikationer. Unfortunatelly, kan vi ikke tvinge vores kunder til at bruge visse browser på grund af den fælles organisatoriske begrænsninger om programmer, brug osv.

På forhånd tak for enhver hjælp.


Opdatering (01/20/2014):

Følgende screenshot viser Internet Explorer 11 med kompatibilitetsvisning, der er konfigureret til “java.com”. Det betyder ikke løse problemet i denne sag.

Kan ikke køre Java-Applets i Internet Explorer 11 brug JRE 7u51

Jeg har set noget, der er værd at dele: jeg har 2 Pc ‘ er, både kører Windows 8, og begge har den seneste Java-opdatering. Begge havde samme problem med Internet Explorer 11. Efter en af dem blev genstartet, Internet Explorer 11 er begyndt at fungere fint med den seneste Java-opdatering. En ven wuth Windows 8 har opdateret sin Java-version også, og testet programmet i IE 11, og han har det samme problem. Det synes at være en Genstart er nødvendig for at give IE til at arbejde med den nyeste Java-version.
Indtast venligst denne kommentar som et svar i stedet.
Gør det samme i Windows 7 og XP.

OriginalForfatteren David | 2014-01-15

25 svar

 1. 4

  Vi havde de samme problemer med IE11 og nye Java.
  Prøv at tilføje dit websted til kompatibilitetsvisning.
  Du kan finde her, hvordan du gør det.

  Hvordan du aktiverer kompatibilitetsvisning i Internet Explorer 11

  Du kan nu prøve om det virker eller ej.
  Efter at du kan fjerne webstedet fra kompatibilitetsvisning, og det bør også køre.

  Jeg har opdateret mit spørgsmål er indhold, der skal vises, hvis “kompatibilitetsvisning” løser problemet. Stadig ingen held.
  Tilføje Hjemmesiden til Kompatibilitet Liste virkede for mig (i Win7 x64 og java 7u51)

  OriginalForfatteren nemke

 2. 2

  Adfærd applets ændrer sig betydeligt med opdatering 51. Det vil være en forvirrende par uger for RIA-udviklere. Anbefalet læsning: https://blogs.oracle.com/java-platform-group/entry/new_security_requirements_for_rias

  Tak for dit svar. Ja, det link har oplysninger om de nye regler til at pakke og installere RIAs; heldigvis er den Applet, som jeg nævnte i mit spørgsmål, synes at tilfredsstille disse instruktioner, så det virker med Chrome og Firefox som forventet. Det problem, der er nævnt i mit spørgsmål er relateret til Internet Explorer, for at være præcis, version 11, på Windows 8 og punkt 8.1.

  OriginalForfatteren Kevin Workman

 3. 2

  Jeg havde det samme problem med Java 7 u51.
  Først efter at jeg nulstil Internet Explorer-det arbejde igen, var Java aktiveret i din browser osv.

  Internetindstillinger – > Avanceret -> Nulstil…

  arbejdede for mig, tak!

  OriginalForfatteren kimr-dk

 4. 1

  Vi ser det samme problem med Java 7u51, IE11 og Windows 8.1. Som beskrevet i http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie11-iewindows8_1/windows-81-ie11-java-7u51-combination-doesnt-work/24af818d-7196-4dd5-96f5-9c0c65223744 og http://mail.openjdk.java.net/pipermail/security-dev/2014-January/010048.html og i en fejlrapport, der indsendes til Oracle on 17 januar 2014 finder vi, at alt er OK indtil du accepterer at Java foretage ændringer på dit system efter installation. Når du tillader post-installation tilladelse til, at Java er deaktiveret. Andet end hele tiden at bekæmpe off tilladelse anmodninger, kun løsninger, vi har fundet, er at bruge et andet miljø: browser (bruger Firefox eller Chrome), OS (bruger Windows 7) eller Java-version (en Java 8 byg).

  En anden manøvre, der får Java 7u51 til at arbejde på Windows 8 kører IE11 som administrator. Det er selvfølgelig upraktisk til regelmæssig brug, men det er nyttige oplysninger i forbindelse med diagnosticering af problemet.
  Jeg har prøvet at re-boot metode, uden succes. I stedet for aflivning af adgangen til Java synes at komme konsekvent efter aftale for at den post-installation User Account control anmodning.
  “Kør som Administrator” – løsning, der virker!. Der bør hjælpe en med, hvordan behov Java og har admin rettigheder på hans/hendes PC. Dårligt for kontrolleret brugere, der er forpligtet til at arbejde med IE, og har ingen admin rettigheder.
  Med “Kør som Administrator” – tilgang, du bliver aflyttet med Oracle sikkerhed dialoger, hver gang du åbner browseren og på mange side ændringer. Det er en klodset løsning, men det er nyttigt til at lokalisere problemet.
  Java 8 løsning fortsætter med at arbejde for applets på Nettet, men synes nu ikke længere at arbejde for lokale-applets. Dette er meget skrøbelige, og det synes overraskende, at Oracle ikke ville have testet denne konfiguration, hvilket er standard-miljø på den aktuelle version af Windows.

  OriginalForfatteren Mickey Segal

 5. 1
  1. Gå til kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på Java.
  3. Gå til fanen Sikkerhed.
  4. At ændre sikkerheden, fra høj til middel.

  Din applets vil køre.

  Hvis de stadig ikke kører, så er du nødt til at tilføje, at hjemmesiden navn på websted for undtagelse liste under fanen Sikkerhed af Java i kontrolpanel.

  OriginalForfatteren user3743155

 6. 1

  Jeg ved, Mickey S. løst hans problem med Java 8, men Pavel S. blev til noget. Hvis du arbejder lokalt med en applet, indstilling af dit Intranet Zone til en Lav sikkerhed, og derefter sætte Java-sikkerhed i Kontrolpanel -> Java -> Sikkerhed indstilling til Mediet fra Høj ikke løse problemet med at køre lokale med Java applets 7u51 (og u55) på Win 7 med IE 11.

  (Specifikt, jeg har en lille test værktøj for barcode generation fra IDAutomation, der er udformet som en applet, der ikke ville arbejde på ovenstående config, indtil jeg udførte de anførte trin.)

  OriginalForfatteren rjbussone

 7. 1

  Jeg har lige løst problemet på to Pc (Win 8 64-bit med IE10; Vinde 8.1 32-bit med IE11). Med Java 7 Update 67 begge tilfælde (samme med opdatering 65 og formodentlig andre).

  I mit tilfælde, at det var forårsaget af java-ssv, der først har anmodet om admin rettigheder, så Java stoppede med at arbejde, fordi det rodet noget at bruge dem.

  Så min beslutning var:

  1. Geninstallere java. Ingen genstart påkrævet, men tæt browsere på forhånd. Også, er det ikke nødvendigt at fjerne den, før du kører installationsprogrammet (jeg gjorde ikke).
  2. Den 1. (eller 2.) lanceringen af IE, udvidede rettigheder vil blive bedt om Java-SSV. Hvis du får afslag, vil det poppe op igen. Flere gange. Vigtigt her er, at nægte dem alle.
  3. At stoppe disse beder, skal du deaktivere Java SSV hjælpere (både af dem), Add-Ons, eller når IE beder om opstart gange.
   Kan ikke køre Java-Applets i Internet Explorer 11 brug JRE 7u51

  Efter, at http://www.java.com/verify/ bliver bedt om at køre Java (to gange, 1. gang IE, 2nd time Java i sig selv) og, hvis det er tilladt, siger alt er OK.

  (vil give flere skærmbilleder, hvis nogen vil spørge)

  OriginalForfatteren LogicDaemon

 8. 0

  Det er ikke om sikkerhedsindstillinger .. det er det Da i IE11 ( i IE11 sin Trident, mens alle tidligere versioner af MS IE var MSIE ), så jeg formoder, at Java-installation værktøj kan ikke genkende nye baby af MS .. og sende dig tilbage til at installere Java – ..

  Jeg allerede spørg, hvis der er nogen midlertidig løsning, indtil Oracle fyre gøre nye udgivelse

  JavaFx web virker ikke med Internet Explorer 11 med JRE7

  opdatering:

  btw-applet, der arbejder mindst på oracle test java-side : http://www.java.com/en/download/installed.jsp
  Jeg kan bare afinstallere JAVA fra PC ‘ en og derefter geninstallere den nyeste version, og deaktiver derefter aktivere “Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper og Java(tm) Plug-In SSV Helper” @ administrer tilføjelsesprogrammer. før test af java på nettet. og det virker ..

  så jeg tror, at dens JavaFX ikke applet ..
  da JavafX bruger dtjava.js mens gcc(applet) ved hjælp af deployJava.js.

  OriginalForfatteren Maher Abuthraa

 9. 0

  Jeg løb ind i et lignende problem, der påvirkede alle mine browsere. Efter helt at fjerne alle mine Jre og jdk ‘ er så startig fra bunden, løb jeg ind i det samme problem. Jeg kører Win 7 pro 64 bit.

  Jeg udførlig ud-løsning her (Hvorfor Java 7, undlader at Kontrollere, efter en vellykket JRE installationen – Java 7 ikke kører min enhver browser)

  men dybest set er jeg tilføjet denne “-Djava.netto.preferIPv4Stack=true” til min vm-args (set i Kontrolpanel Java under Java-fanen /Visning) og til at løse de problemer, jeg stod overfor… virker som et hack, men jeg gætter på det seneste JRE ikke håndtere IPv6 type henvendelser korrekt

  OriginalForfatteren srecinto

 10. 0

  Opdatering deployJava.js.

  Vores site bruger en lokal kopi af deployJava.js, opdatere den til den nyeste kopi har løst dette problem på IE11. (Vi vil nok lige begynde at bruge web-version af deployJava.js i stedet for en lokal kopi).

  Dog en (meget) lignende problem fortsætter vores Safari-brugere.

  OriginalForfatteren kcostilow

 11. 0

  Når Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper var uforenelig

  Ovenstående løsning ikke virker for mig.

  Jeg løste det med nedenstående instruktion.

  1. Gå til IE-indstillinger

  2. Internet options

  3. Vælg fanen Avanceret

  4. Rul ned til Sikkerhed

  5. Fjern Markeringen I “Aktiver Enhanced Protected Mode”

  6. Klik på OK, og genstart browseren

  OriginalForfatteren roybay

 12. 0

  Prøve dette. Det virkede for mig.

  Gå til KØR og skriv gpedit.msc derefter helt at deaktivere Onedrive. Har du bemærket, at problemet kun eksisterede efter den sidste store download fra Microsoft? Det, der er indeholdt i denne pakke. Jeg har også fjernet det fra Start-menuen.

  Dette synes at være årsag til problemet. Noget at gøre med at downloade de midlertidige filer, der selvfølgelig en applet er.

  Når dette er gjort alt gik tilbage til det normale.

  OriginalForfatteren NormanZ

 13. 0

  Havde det samme problem for nylig på IE11 med Windows 7.
  Applets virkede fint før, men de stoppe med at arbejde fra den ene dag til den anden.
  Jeg løste det tilføjelse af applet-sites til trusted sites og config dette med lavt sikkerhedsniveau.

  OriginalForfatteren user3214426

 14. 0

  Endelig løst mit java-installation spørgsmålet om Win 7 64-bit, der kører IE11.

  Selvom jeg har installeret den nyeste Java (65) via en java auto-opdatere hurtig, forsøgte en verify java version og java-undlod at køre, lukke ned for alle IE tilfælde, undlod at køre igen bekræfte, skal du lukke alle programmer, der kører, har undladt at køre igen bekræfte, genstartet, undlod at køre igen bekræfte, re-installeret 65 igen (for at lukke browseren manuelt, som det er downloadet), og endelig kontrollere løb. Sikke en smerte.

  Det budskab, jeg holdt modtagelse var “Den side, du får vist bruger Java …”; fx https://www.java.com/en/download/help/ie_tips.xml. Jeg bruger sleep mode på min desktop, og jeg mener, at dette er nok det største problem med at installere og IE med sin “kloge” integration i OS og explorer/desktop. Jeg troede, at regeringen fortalte dem til ikke at gøre det. Jeg har haft problemer med CD-ROM-drevet ved at forsvinde, og andre uforklarlige periodiske problemer, som alle helbredt efter en fuld genstart. De er sjældne, så jeg lever med dem for den bekvemmelighed af hurtigere opstart gange.

  Håber det hjælper nogen!

  OriginalForfatteren user3855881

 15. 0

  Jeg havde dette problem på en kundes pc i IE 11 med Java installeret. Det fungerede fint i Chrome, men ville ikke virke i IE. Efter flere dage af TS, jeg har lige prøvet at fjerne markeringen af ActiveX-Filtrering i menuen indstillinger->sikkerhed. Nu Java virker fint.

  OriginalForfatteren Daniel

 16. 0

  Jeg havde samme problem, og jeg har løst dem ved hjælp af embed tag i stedet for object.
  Jeg er implementering af applet bruger JQuery og:

  • embed arbejder på IE 11, Firefox 26.0,
  • object virker på Firefox 26.0, Chrome 32, (på IE 11 var omkring 10 sekunders forsinkelse efter hver side reload) og
  • applet virker på Firefox 26.0, Chrome 32.

  Jeg sætte udkast af mit script bellow:

  var baseurl = location.protocol + "//" + location.host + "//";
  var common = 'id="appletid"'; //and more
  if (priv.IsIE()) {
    var embedTag = '<embed ' + common +
    ' code="main.java.MyApplet.class"' +
    ' name="' + appletName + '"' +
    ' codebase="' + baseurl + 'Applet"' +
    ' archive="Applet.jar,jna.jar"' +
    ' scriptable="true"' +
    ' mayscript="true"' +
    ' cache_option="Plugin"' +
    ' codebase_lookup="false"' +
    '></embed>';
    appletHtml = embedTag;
  } else {
    var objectTag = '<object' + common + '>' +
    '<param name="java_code" value="main/java/MyApplet.class" />' +
    '<param name="mayscript" value="true" />' +
    '<param name="scriptable" value="true" />' +
    '<param name="cache_option" value="Plugin" />' +
    '<param name="codebase_lookup" value="false" />' +
    '<param name="java_codebase" value="' + baseurl + 'Applet" />' +
    '<param name="cache_archive" value="Applet.jar,jna.jar" />' +
    '</object>';
    appletHtml = objectTag;
  }
  $('body').append(appletHtml);

  OriginalForfatteren Tomasz Dzięcielewski

 17. 0

  I Java Control Panel, under fanen Sikkerhed, og fjern markeringen i “Aktiver Java indhold i browseren” og Anvende det. Derefter re-check den og anvende igen. Det virkede for mig, og jeg havde kæmpet med dette problem i flere dage.

  OriginalForfatteren Brian

 18. 0

  Hvis du kører Windows 7 64-bit, og jeg vil kraftigt foreslå du hente 64-bit Java-installatør. Der er ingen mening i at hente x86-installationsprogrammet på en x64-baseret OS.

  Der rettet problemet for mig.

  OriginalForfatteren mrchips

 19. 0

  Denne type af spørgsmål dukker op igen ved hjælp af Windows 8 /IE 11 kombination med den nye version af Java (1.8.0_31). Installationen ser ud til at virke, men efter installation af Java via Kontrolpanel Java Update tab, hver gang du køre en Java-applet, du fortalte din version af Java er forældet, men hvis du følger anvisningerne til igen at opdatere, du fortalte din version af Java, der er nyere end den på nettet.

  Som med en tidligere iteration af sådanne problemer, hvad der virkede for mig var, efter installation, skal du afmarkere “Internet Options | Security | Aktiver Beskyttet Tilstand”, at køre en Java-applet, og derefter igen at kontrollere det, og alt er fint.

  Gøre mennesker på Oracle ikke test på Windows 8 med IE eller er dette kun ske for mennesker med særlige udvidelser aktiveret?

  Som før, er dette problem ikke ske på Windows 7, men der lagde jeg mærke til at SSLv3 ændringer nu forhindre dig i at køre en lokal applet i Internet Explorer, medmindre du fjerner denne linje fra java.sikkerhed-fil. Men dette problem sker ikke på Windows 8, så det er ikke klart, hvad der faktisk sker.

  Hvis Oracle ikke gøre opdateringen mindre stenet, folk vil ikke opdatere. Jeg har set mange mennesker, sidst ved hjælp af 2009 versioner af JRE 1.6. Det er den slags situation, der ofte ikke ende godt.

  OriginalForfatteren Mickey Segal

 20. 0

  For Windows 8.1 Brugere…. der er en lidt opmærksom på java download site, som siger:

  “Download og installation af Java vil kun arbejde i Desktop mode på Windows 8 og Windows 8.1. Se Java på Windows 8 FAQ for at få mere detaljerede oplysninger.”

  Desværre, “Desktop mode” er ikke standard-tilstand i Windows 8.1. Efter installation af java og spilde 2 timer at forsøge at få java, der arbejder med IE11, jeg gik tilbage til oracles websted…betalt en smule mere opmærksom på at advarsel!! skiftede til Desktop mode, og geninstallere java… vupti virkede det.

  Rasende, at java download virker ikke med en standard config af Windows 8.1, ikke vide, hvem de skal være mere vred? Oracle eller Microsoft? ( eller mig for at skimme over advarslen..)

  OriginalForfatteren johnm

 21. 0

  Jeg havde et problem med Java 8u31 og IE10, det kunne ikke se, Java, indtil jeg gjorde 2 ting:

  • slet temp-filer (alle former)
  • nulstil alle zoner til standardindstilling (Muligheder -> Sikkerhed> …)

  OriginalForfatteren radekbaranowski

 22. 0

  Også oplevet problemer med Java-de sidste 2 uger, ikke længere virker i IE 11 under Windows 7 x64 (tilbage til Chrome, hvor det virkede)

  Jeg var nødt til at gå gennem (ALLE) de følgende trin for at gendanne Java-drift:

  1. Prøve at installere den nyeste Java => Fejl blev produceret “installationsprogrammet kan ikke fortsætte med den aktuelle Internet-Forbindelse indstilling’

  2. Hit ‘Prøv igen’, og installer begyndte at arbejde

  3. Java 8 opdatering 40 blev installeret, men Java stadig ikke virker i IE (efter lukketid IE /genstart)

  4. Fjernet ældre/forældede versioner (enten ved hjælp af Oracle-Java-værktøj eller gennem Installer/Fjern programmer). I mit tilfælde, jeg var i stand til at fjerne den gamle version 7 update 71.

  5. Efter den anden i forsøg på at lukke IE helt, og genstart Windows ikke kan løse problemet (som før -, test-Java drift ved hjælp af Oracle-Java online-værktøj, der har undladt at arbejde og endda undladt at producere den “grå kasse’, der er altid vist (på trods af det faktum, at Java-plugins er indlæst og aktiveret)

  6. Endelig restaureret IE-indstillinger ved hjælp af:
   Internet options – > Advanced -> Reset
   (Note: jeg har prøvet før 1 uge tidligere, men da dette IKKE giver en løsning)

  7. Eureka, virker det igen !

  Resultatet er nu som følger ved brug af Oracle-Java online test værktøj, og alle Java-applets nu arbejde igen i IE11:
  “Gefeliciteerd!
  U beschikt over de juiste Java-versie. (Version 8 Opdatering 40).”

  OriginalForfatteren MRoset

 23. 0

  Jeg havde samme problem. Nu er det løst. Hvis nogen stadig har samme slags spørgsmål kan give en prøve:

  1. Opgradere Java til nyeste version (og afinstallere alle tidligere version af java)
  2. Tilføj url ‘ en til Undtagelse liste over i din Java Control Panel Følg Instruktion Her

  OriginalForfatteren Gouranga Tarafder

 24. 0

  Ikke præcis det samme problem for mig, fordi jeg var ved at køre den sidste version af java 1.8.0_92, DVS v11 og windows 7.

  Min situation var også, at jeg havde Chrome som standard browser.

  Så, hvad der for mig fast til det, var at sætte IExplorer som standard browser igen, skal du afinstallere Java, gå til Java.com bruger IExplorer, og fra IExplorer downloade og installere Java igen til den sidste version.

  OriginalForfatteren Antoni

 25. -1

  Jeg havde et REELT problem med at finde jre 7u45 at downloade og installere igen efter 7u51 skruet op på min Windows 7-system. Jeg logget ind på min Slackware Linux box og hentede jre 7u45 denne måde:

  wget --no-cookies --no-check-certificate --header "Cookie: gpw_e24=http%3A%2F%2Fwww.oracle.com" "https://edelivery.oracle.com/otn-pub/java/jdk/7u45-b18/jre-7u45-windows-x64.exe"
  
  wget --no-cookies --no-check-certificate --header "Cookie: gpw_e24=http%3A%2F%2Fwww.oracle.com" "https://edelivery.oracle.com/otn-pub/java/jdk/7u45-b18/jre-7u45-windows-i586.exe"

  Så jeg lægge filerne på en USB stick og installeret den x64-versionen på min Windows-system.

  Dine input er ikke relevant for spørgsmålet!!!

  OriginalForfatteren Praqoon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *