iOS App Store Unikke App Navne?

Skal iOS apps har et globalt unikt navn? Den iTunes Connect Guide Udvikler indebærer, at de gør, men ikke siger det direkte. Det tætteste den kommer er (p71):

Som et resultat af denne sletning efter ikke at levere en binær inden for 120 dage], din app
navnet vil være i stand til at blive brugt af
en anden udvikler

Hvis en app er omdøbt, er det gamle navn, så bliver tilgængelige igen?

OriginalForfatteren Ben Lings | 2011-02-16

2 svar

 1. 35

  Apps gør det faktisk er nødt til at have unikke navne. Hvis det ønskede navn ikke er tilgængelig, kan udviklere almindeligt løse problemet ved at tilføje en smule af beskrivelsen til det navn, der gør det unikt, fx “SuperText – Tekst Editor for Nørder”, når “SuperText” er ikke tilgængelig.

  Indtil for nylig var der et stort navn-hug problem, med devs skabe pladsholder apps, der er bundet op navne på ubestemt tid. Apple har fjernet alle af dem ud sidste Efterår, gør et stort antal navne til rådighed igen. Nu er en app, der er oprettet i iTunes Connect, men ikke forelagt til gennemgang, vil modtage en advarsel, efter 150 dage, og hvis der stadig ingen indsendelse 30 dage senere, den pladsholder, der er slettet, og navnet er frigjort til andre udviklere (som pr den politik, du citerer). Væsentligt er, at specifikke navn er ikke længere til rådighed for bygherren, der første gang brugte det, så være sikker på, at du vil indsende snart efter at skabe den app i ITC.

  At det er godkendt, og derefter senere blev omdøbt til apps, jeg ved ikke, hvad Apples politik, og det er ikke beskrevet nogen steder, at jeg nogensinde har set. Jeg synes det er lidt usandsynligt, at det gamle navn, der bliver ledige på grund af potentielle forvirring blandt forbrugerne, men: “jeg købte ‘Buddy’ s Brikker”, men nu er det at sige, at jeg ikke købe det.”

  Bemærk: Opdateret fra 90 dage til 150 dage, per Apple ‘ s ændring. Se “App Navn Udløbet” i iTunes Connect Guide Udvikler. (tak til Alexander)

  Første gang jeg nævner dette på et indlæg, men det skal gøres meget klart og godt skriftligt svar vedrørende alle aspekter af spørgsmålet – fremragende. Tak

  OriginalForfatteren Matthew Frederick

 2. 2

  Som en sidebemærkning bemærk: Apple har for nylig udvidet sin 120 dages frist til 180 dage. Det betyder, at hvis du ikke uploader en binær inden for de 180-dages periode, vil din app er slettet fra iTunes Connect. Som et resultat, kan du ikke genbruge den app navn, VARENUMMER eller et bundt ID. Se flere detaljer i App Navn Udløbet del af iTunes Connect Guide Udvikler

  OriginalForfatteren Alexander Poleschuk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *