Hvordan kan jeg gemme filer på Windows Azure Web-Site?

Jeg har lige læst en artikel om Windows Azure Web-Site, og ønsker at evaluere denne service. Min virksomhed har netop udviklet en ASP.NET MVC-baseret website, der gør det muligt for vores kunder at hente filer, vi giver, samt uploade filer.

Begge værker baseret på Webadresser, som vi sender.
Arbejdsgangen er enkel:
1. Vi logge ind på vores hjemmeside, skal du uploade en fil og hente et link, der genereres af webstedet
2. Vi sender link til kunden via e-mail
3. Kunden kan bruge dette link uden at det er nødvendigt for at godkende og nemt at downloade filen.

Eller
1. Vi login til vort websted og hente en upload-link genereret af sitet
2. Vi sender link til kunden via e-mail
3. Kunden kan bruge dette link uden at det er nødvendigt for at godkende og nemt at uploade en fil.

Vi er i øjeblikket vært for dette website lokalt i vores egen infrastruktur. Hjemmesiden bruges kun sjældent, og de filer, der er ikke så stor. Vi opbevarer dem, blot på vores filserver.

Jeg vil gerne finde ud af, hvor at være vært for denne hjemmeside på WAWS og det første spørgsmål, jeg har, er: Hvilke muligheder har jeg for rent faktisk at lagre filer? For det andet: Vores hjemmeside sender meddelelse e-mails til os internt, når en kunde har downloadet eller uploadet fil. Er dette muligt med WAWS?

OriginalForfatteren Mephisztoe | 2012-09-06

2 svar

 1. 20

  Hvis du ønsker at fortsætte filer i Windows Azure (Web-Sites), skal du bruge Blob Storage. Funktioner, som du måske vil kunne lide:

  • Alle filer, der uploades her få en URL som denne: http://myaccount.blob.core.windows.net/somecontainer/somefile.txt
  • Du kan bruge en brugerdefineret CNAME til at få http://files.mycompany.com/somecontainer/somefile.txt
  • Du kan anvende sikkerhed til klatter gennem fælles adgang underskrifter
  • Blob storage er meget billige
  • Hver blob er replikeret på tværs af tre computere i en Windows Azure-datacenter. At skrive til en klat opdateringer alle tre eksemplarer, og så senere læser ikke vist inkonsistente resultater.
  • Geo-replikation replikater din Windows Azure Blob og Tabel af data mellem to steder, som er hundredvis af kilometer fra hinanden, og inden for samme region (dvs, mellem Nord -, Central-og Syd-Centrale USA, mellem Nord-Europa, Vest -, og mellem Øst-og sydøstasien).
  • Begrænset til 100TB per storage-konto

  At sende e-mails på den anden side er det ikke muligt med Windows Azure. Du bliver nødt til at gøre dette gennem en tredje part. Jeg personligt bruge Amazon SES men SendGrid er også en god mulighed, da de har et særligt offer for Azure brugere.

  Jeg er nysgerrig, hvis der er nogen form for synkronisering/storage management/replikering mellem flere forekomster delt eller reserveret websteder, eller hvis blob butik er virkelig den eneste måde at gå med fx CMS-uploadede billeder.
  Jeg mener, at Azure Web Sites-aktier filsystemet på tværs af alle tilfælde (fx, 5 VMs) af samme udbredelse (hvor det filsystem som er bakket op af blob storage bag kulisserne). Hvis det er sandt, altid-i-sync ville være tilfældet automatisk.
  Men så kan jeg gøre, jeg konfiguration wordpress hjemmeside, at når jeg uploader billeder, der ( af wordpress) de går til opbevaring blob og ikke den lokale server? jeg kan ikke forstå, at en del af. Fordi jeg har en webapp, der kører wordpress, og im begrænset til 10G, og jeg har brug for mere!

  OriginalForfatteren Sandrino Di Mattia

 2. 0

  Jeg for nylig var med azure web app til at vise en klient, hvordan udviklingen var i gang. I mit scenarie, hvor i produktionen der ville udføre i en dedikeret server med adgang til filsystemet, så jeg kunne ikke bruge Azure Blob Storage. Den lyse side er, at Azure Web Apps kommer sammen med storage(hvis størrelse vil afhænge af tier app ‘ en er på), kan du få adgang til den gennem D:\home\site\”din vej”, at lagring er forklaret i de følgende link Microsoft. Du kan få adgang til dem via FTP (forklaret her Adgang til filer via ftp).

  Håber det hjælper 🙂

  OriginalForfatteren user3130628

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *