Hvordan gør Giphy dele gif ‘ er til facebook? (2015, IKKE FLASH LÆNGERE)

Hvis jeg indsætte følgende URL ind i Facebook, jeg kan dele en animeret gif. Det er ikke en film, og ikke flash, Facebook nu understøtter gif ‘ er uden at disse løsninger. Jeg kan klikke på det for at holde pause, og det viser “GIF” i en cirkel, mens du er sat på pause.

http://giphy.com/gifs/hot-funny-cartoon-fBEDuhnVCiP16

Ligegyldigt hvad jeg kopiere fra denne side meta tags kan jeg ikke få Facebook til at dele en animeret gif form min egen side. Jeg har endda gået så langt som til at kopiere hele koden på denne side og tjene det til mig (Skiftende <link og <meta property="og:url" til at matche mine url ‘ en).

Open Graph-Objekt, Debugger giver identiske resultater for både den virkelige Giphy side og min replica. Det er interessant, eksempel i Objekt Debugger er den gamle stil, Flash film til begge sider. Men når jeg indsætter den Giphy url ind på min Facebook det viser gif – min relica viser Flash.

Gøre Giphy få nogle særlige behandling fra Facebook? Skal jeg gøre noget anderledes?

OriginalForfatteren Jake | 2015-07-04

5 svar

 1. 23

  Jeg var i stand til at skabe en .html-fil, der, når linket er indsat som en status, vises som en levende (og løkke) GIF i Facebook-feed. I min html side, jeg bruger følgende meta tags i headeren:

  <meta property="og:site_name"  content="Site Name">
  <meta property="og:url"     content="url to GIF on web">
  <meta property="og:title"    content="Title of GIF page">
  <meta property="og:description" content="Some description">
  <meta property="og:type"    content="video.other">
  <meta property="og:image"    content="Same as og:url above">
  <meta property="og:image:width" content="800">
  <meta property="og:image:height" content="400">
  

  De ting, der gav mig problemer, da jeg arbejdede på dette var og:url ejendom. Det skal pege direkte til GIF, ikke .html-fil, som disse meta-tags er en del af. Også, og:image bør være den samme som og:url.

  Jeg ikke teste, hvis bredde og højde egenskaber er påkrævet.

  Dette bør være accepteret svar. Og:billede og og:url ‘ en bliver den samme, er kritisk her.
  Hvis en person, så klik på dette link, er de taget direkte gif eller til den side, der indeholder det?
  Kunne du venligst sende en fuldt fungerende link til en arbejdsgruppe html fil?
  Hvis en person klikker på den animerede GIF link fra FB-feed, de er taget til den side, der indeholder, ikke den animerede GIF selv.
  det virker, GIF er, faktisk, vises som en GIF-i-feed. Men, Facebook forsøger at få alle de andre meta-tags fra GIF URL (i mit tilfælde en S3 URL). Som et resultat, fb:app_id og andre tags ignoreret, og jeg kan ikke spore brugerinteraktioner i min app analytics. Nogen idéer om, hvordan man kan løse dette?

  OriginalForfatteren vegashacker

 2. 6

  Product Manager for Giphy API-holdet her. Ingen særlig behandling, jeg ønsker–rapportér fejl med Facebook tager for evigt.

  Flash-tag er ældre, og vi skal rydde op. FB nu understøtter Gif ‘ er, og svaret ved vegashacker er i det væsentlige korrekte.

  OriginalForfatteren Tim Frietas

 3. 4

  Et vigtigt punkt, som svar har savnet, hvordan man laver GIF-billede (hvis der er klikket på) omdirigerer til den artikel, som hører til i stedet for GIF-link i sig selv?

  De vigtigste dele er:

  <meta property="og:image" content="url/to/image.gif">
  <meta property="og:url"  content="url/to/image.gif">
  <meta property="og:url"  content="url/to/article">
  

  Tilføje to og:url tags. Det første man bør være den samme som og:image peger på GIF-billede-URL. Andet man skal være URL til den artikel.

  OriginalForfatteren Mouneer

 4. 2

  Faktisk, jeg kiggede på deres kildekode, og jeg er 99% sikker på, at de rent faktisk viser en video. For denne gif, der er en række open graph meta tags, der er tilknyttet siden:

   <meta property="og:type" content="video">
   <meta property="og:image" content="http://media.giphy.com/media/H2ANZTOXVepbO/giphy-facebook_s.jpg">
   <meta property="og:image:width" content="480">
   <meta property="og:image:height" content="270">
   <meta property="og:video" content="http://giphygifs.s3.amazonaws.com/swiphy20141103.swf?api_hostname=&amp;gif_url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FH2ANZTOXVepbO%2Fgiphy.gif&amp;giphy_height=297&amp;video_url=http%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FH2ANZTOXVepbO%2Fgiphy.mp4&amp;giphyWidth=400&amp;path=%2Fgifs%2Fstar-wars-80s-the-muppet-show-H2ANZTOXVepbO&amp;destination_url=http%3A%2F%2Fgiphy.com%2Fgifs%2FH2ANZTOXVepbO&amp;giphyHeight=297&amp;gif_id=H2ANZTOXVepbO&amp;mode=embed&amp;giphy_width=400">
   <meta property="og:video:secure_url" content="https://giphygifs.s3.amazonaws.com/swiphy20141103.swf?api_hostname=&amp;gif_url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FH2ANZTOXVepbO%2Fgiphy.gif&amp;giphy_height=297&amp;video_url=http%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FH2ANZTOXVepbO%2Fgiphy.mp4&amp;giphyWidth=400&amp;path=%2Fgifs%2Fstar-wars-80s-the-muppet-show-H2ANZTOXVepbO&amp;destination_url=http%3A%2F%2Fgiphy.com%2Fgifs%2FH2ANZTOXVepbO&amp;giphyHeight=297&amp;gif_id=H2ANZTOXVepbO&amp;mode=embed&amp;giphy_width=400">
   <meta property="og:video:type" content="application/x-shockwave-flash">
   <meta property="og:video:width" content="470">
   <meta property="og:video:height" content="297">

  og de fleste af dem er video-tags. Disse tags er forbundet med den side, og ikke en gif. Hvis du deler den lige gif-billede, så det vil ikke animere.

  At bekræfte dette, hvis du tilslutter den side til Facebook URL debugger, så dette kan blive bekræftet. Der er ingen mystik, dette er delt, så en flash-video.

  Absolut en gif. Jeg har lige sendt det til min facebook-side og inspicerede resultere i chrome dev tools. <img class="_9_m img" src="https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQCBcGH6WvU_FUPB&amp;url=http%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FH2ANZTOXVepbO%2Fgiphy.gif&amp;ext=gif" width="470" height="349" data-reactid=".18.0">
  Nå, ja og nej (om det bliver en gif). De laver nogle mærkværdige, med ilægning af gif via en Flash-film. Tjek denne url: giphygifs.s3.amazonaws.com/…
  Det er den webadresse, som de henvises fra deres og:video tag. Jeg synes de laver nogle flash-programmering. Jeg mener, at det er det trick, at de bruger: helpx.adobe.com/flash/kb/load-external-swf-swf.html
  Jeg ved, at det er, hvad det udseende som til at ske fra meta tags. Men når du uploader det til facebook, det er en gif – . Det er en img tag med src="...safe_image.php...", og at url returnerer en gif med content-type:image/gif
  Nej, de er ikke udstationering ‘gif ‘ er’ som gif tags. De skriver og uploader dem som videoer. Manden fra Giphy sagde, så adweek.com/socialtimes/giphy-animated-gif-files/427540

  OriginalForfatteren thealmightygrant

 5. 1

  Jeg har arbejdet med dette i et stykke tid med Facebook debugger og fundet ud af, hvordan post swf men lige i dag har jeg også med succes sendt min animerede gif.

  Jeg bare indsat mit link https://www.example.com/my.gif ind på Facebook debugger, og det sagde ikke kunne finde URL-adresse, men der vises fint at give app ‘ en id-nummer, og så gik jeg videre og lagt i min tidslinje for alle at se 🙂 Så ingen html-eller tags for at opnå det, men simpelthen et sikkert link til min gif-fil på min server.

  Aldrig har jeg arbejde ud af, hvordan at opnå det via html-indlejret!

  OriginalForfatteren cea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *