Hvor skal jeg sætte dll-fil(som jeg bruger i mit projekt)

Im oprette et svn repository og undrer dig over, hvor jeg skal sætte den dll-filer.

Hvad Ive i øjeblikket gjort, er at lægge dem i /bin/debug-mappen, og derefter knytte dem i mit projekt fil i visual studio.

er dette måden at gøre det på?

OriginalForfatteren Jason94 | 2010-12-17

5 svar

 1. 9

  Vi har typisk en separat mappe, der hedder dlls eller noget, hvor vi holder alle 3rd party dlls/samlinger

  vil du sætte den i løsning mappe (øverste mappe til projektet): ./dll-filer eller på ./projectname/dll ‘ er?
  Ja, vi holder det med den løsning.
  Mig, at jeg har angivet en “Løsning directory” jeg holde dem der, hvor min .exe(cutable) – fil, der genereres. Der er under : $(SolutionDir)\Debug.

  OriginalForfatteren Adriaan Stander

 2. 12

  Jeg formoder, at du spørger om tredje part, dll-filer, fordi output (exe/dll-filer er genereret af projektet er bedre venstre styrede med SVN, fordi de er regenereret på hver og bygge.

  Hvad jeg normalt gør, er at oprette en Lib-mappe, der er på det øverste niveau i min kildekode-træet, og sætte alle nødvendige henvisninger der, som regel i yderligere mappe divideret med værktøj eller funktionalitet (logning, e-maile, api ‘ er, etc, etc…)

  OriginalForfatteren SWeko

 3. 10

  Du bør ikke lægge noget fra bin/Debug-eller bin/Release i din source control. Hvis du gør det, vil du miste dem, når du rengør din løsning eller dit projekt.
  Hvad du skal gøre, er at oprette en mappe, inden for den løsning mappe, for eksempel, og hvilke dll-filer i dine projekter. Tredjeparts-dll, der er i henvisninger til et projekt, vil blive kopieret til bin/Debug-eller bin/Release-mappe, når projektet er udarbejdet.

  OriginalForfatteren Evren Kuzucuoglu

 4. 0

  Dll-filer er kun behov for på runtime. For et hurtigt fix, kan du kopiere dine dll ‘ er i Debug-mappe, hvor dine .exe-fil. Denne Debug er på samme niveau som løsningen .sln fil i Visual Studio. Hvilke ting vil du have med at gøre, hver gang du starter et nyt projekt… Debug

  En bedre løsning ville være at kopiere alle tredjeparts-dll ‘ er, plus alle tilsvarende .h og .lib-filer, i 2 mapper, sige C:\dev\include og C:\dev\lib og derefter tilføje disse 2 mapper til din path-miljøvariablen én gang for alle. Denne måde, du vil være i stand til at få adgang til dem fra alle dine projekter, uden at skulle kopiere dem igen og igen.

  Nu, hvis du vil have nogen til at være i stand til at køre dit projekt på en anden computer, skal du kopiere alle behov .h, .lib .dll-filer i dit projekt i en separat mapper, du opretter, siger omfatter og lib igen, i din projekt mappe, hvor dit eget program-filer er, som nævnt i det tidligere indlæg. Projekt-mappe

  PS. Undskyld, det ville ikke lade mig uploade 2 screenshots, så klik på links.

  OriginalForfatteren LastBlow

 5. 0

  Jeg typisk sætte det i en Lib mappe i min Visual Studio projekt løsning mappe. Jeg vil også oprette undermapper hele vejen for at angive, om dll er en 32 bit eller 64 bit bygge-og også af, hvilken version af Visual Studio blev brugt til at bygge det. Så noget som dette: Lib\WIN32\VC2015\ . Så i Projektet Egenskaber af projektet, under Debugging Konfiguration Ejendom, jeg Miljø at

  PATH=$(SolutionDir)Lib\WIN32\VC2015;%PATH%

  Ved at gøre dette, kan jeg have separat dll mapper til forskellige konfigurationer, hvis jeg har lyst til og også de dll-filer er et godt sted at tjekke ind på et source kontrol.

  OriginalForfatteren shaveenk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *