4 svar

 1. 11

  Du kan bruge (som @Sidali Hallak sagde)

  {% render url('fos_user_registration_register') %}
  {% render url('fos_user_security_login') %}

  Men brug dine egne versioner af FOSUserBundle:Registration:register.html.twig og FOSUserBundle:Security:login.html.twig skabeloner, som ikke strækker FOSUserBundle::layout.html.twig

  lyder ret godt. Men der er stadig en største problem venstre: registrering controller stadig ruter til sin egen konfigureret med “/register” ruter, der er ikke den vej, jeg ønsker. Hvordan kan jeg påvirke dette? Hvordan kan jeg fortælle ham, at jeg ønsker at føre tilbage til min side, hvor logge ind og registrere eksistere ved siden af hinanden? Jeg tror, det er ikke løsningen at ændre routing af FOSUserBundle for dette.
  af den måde: {% render url('fos_user_security_login') %} ikke virker. kan du fortælle mig hvorfor?
  Har du importeret alle de ruter ind på din egen routing-fil, login-rute bør være i der bør base af registret mappe? For at holde fra at skulle rode rundt med controllere, du kunne have {% render url('fos_user_security_login') %} i FOSUserBundle:Registration:register.html.twig selv om dette ville stadig betyde, at den login-formularen vil ruten til den oprindelige login rute på et mislykket forsøg. For at gøre det korrekt, at jeg tænker, du vil være nødvendigt at tilpasse Registrering og Sikkerhed controllere.
  Det var en interessant løsning på problemet. Hvad jeg stuggling med, er, at det trækker hele siden, herunder typografier, så jeg får sidehoved og sidefod fra min reg og login-siden. Nogen tanker på en måde omkring dette? Ideelt set ville der være en måde at bare gøre former for siden.
  Bruger du din egen version af FOSUserBundle:Security:login.html.twig? Den oprindelige udvider FOSUserBundle::layout.html.twig, som vil blive overskrevet af dit barn bundter ChildBundle::layout.html.twig. Kopiering FOSUserBundle:Security.login.html.twig at din pakke og fjerne det {% extends "FOSUserBundle::layout.html.twig" %} og tager html ud af {% block fos_user_content %} skal gøre arbejdet.

  OriginalForfatteren qooplmao

 2. 7

  At være i overensstemmelse med nyere Symfony versioner, bør du undgå at bruge {% render %} tag og brug {{ render(controller('MyBundle:ControllerClass:action')) }} i stedet:

    {{ render(controller('FOSUserBundle:Security:login')) }}
    {{ render(controller('FOSUserBundle:Registration:register')) }}

  OriginalForfatteren Alain Tiemblo

 3. 3

  bruge :

  {% render url('fos_user_security_login') %}
  {% render url('fos_user_Registration_register') %}
  Jeg tilføjer {% render url('fos_user_security_login') %},men vis mig den login-formular og registrering, Hvorfor? Som jeg kan gøre til kun at vise login. Jeg tror fejlen ligger sonataadmin

  OriginalForfatteren Sidali Hallak

 4. 0

  Max indlejringsniveau kommer fra xdebug og kan løses indstilling …

  xdebug.max_nesting_level = 200

  … i din php.ini.

  Thx, jeg troede, det var en uendelig løkke, hvad jeg fik ud af det, fordi 100 nesting niveauer er virkelig dybt. Dette løst fejlmeddelelse. Men jeg venter på flere forslag om en løsning til at løse mit problem på en bedre måde, hvis der er en.
  Det ser ud til, at den Form komponent af Symfony2 gør kraftig brug af rekursion, se den officielle dokumenter: symfony.com/doc/current/cookbook/form/form_collections.html (det relevante afsnit er omkring 1/3 nede på siden)

  OriginalForfatteren nifr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *