Fejlmeddelelse, når du starter Opbevaring Emulator på windows azure

Jeg får fejlen nedenfor, når du starter opbevaring emulator. Ved en fejl slettet jeg mdf og log-filer i users/admin mappe. Det holder reference et sted og ikke giver mig mulighed for at skabe DB igen. Please hjælp mig.

Added reservation for 127.0.0.1:10000/ in user account RaviBorra-PC\Ravi Borra.
Added reservation for 127.0.0.1:10001/ in user account RaviBorra-PC\Ravi Borra.
Added reservation for 127.0.0.1:10002/ in user account RaviBorra-PC\Ravi Borra.

Found SQL Instance (localdb)\v11.0.
Creating database DevelopmentStorageDb201206 on SQL instance '(localdb)\v11.0'.
Cannot create database 'DevelopmentStorageDb201206' : Database 'DevelopmentStorageDb201206' already exists. Choose a different database name..

One or more initialization actions have failed. Resolve these errors before attempting to run the storage emulator again. Please refer to http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=248088 for more details.

Tak,
Ravi Krishna B.

OriginalForfatteren Ravi Krishna Borra | 2012-07-09

8 svar

 1. 30

  Gøre disse trin:

  1. Åben cmd.exe (kommandoprompt)
  2. Skrive dette:

   SqlLocalDb stop "v11.0"
   SqlLocalDb delete "v11.0" 

   og tryk på Enter

  Bemærk, at “v11.0” er MyInstance.

  For flere detaljer, kan du besøge dette link.

  Hvis den fejl, at det er i brug: SqlLocalDb stop “v11.0” 1st, inden slette ovenfor.
  det virkede for mig perfekt, at jeg bare gjorde det SqlLocalDb stop og derefter delete-kommandoen, og det virkede

  OriginalForfatteren Kandarp Vyas

 2. 29

  Dette problem kan opstå, hvis du sletter data fil C:\Users\<Username>\DevelopmentStorageDb201206.mdf, men ikke slette den tilsvarende database på LocalDB server-forekomst. En mulig løsning er:

  1. Oprette forbindelse til (localdb)\v11.0 eksempel fra SQL Server Management Studio.
  2. Slette DevelopmentStorageDb201206 database. Der vil være den fejlmeddelelse, der databasen sletning endte med en fejl. Du ignorere denne meddelelse og opdatere databasen listen manuelt.
  3. Nu kan du begynde at Azure Storage-Emulator.
  De filer og database kunne også kaldes AzureStorageEmulator* afhængigt af din SDK version.

  OriginalForfatteren Juraj Suchár

 3. 13

  Dette er ikke et problem i forbindelse med Azure komponenter, snarere LocalDB eksempel rapporterer tilbage til Azure anmode om, at DB fortsat er til stede. Check LocalDB tilfælde i din maskine via “sqllocaldb jeg” første og slette fx ved hjælp af “sqllocaldb d ‘instance_name'”. Jeg kunne ikke afprøve det i min maskine, men dette kan fjerne blokeringen af dig, hvis localdb eksempel blokerer dig.

  I Windows Azure SDK 1.7, Windows Azure Storage-Emulator bruger LocalDB eksempel specifik konfiguration på følgende placering:

  %LocalAppData%\DevelopmentStorage\DevelopmentStorage.201206.config

  Og baseret på, at du vil se, at v11.0 eksempel er Windows Azure Storage-Emulator specifikke, så kontroller, om der kører, og slette det vil lade DSInit til at skabe DB igen i LocalDB.

  Hej, jeg har prøvet at slette, men jeg får den fejl at sige “Den angivne LocalDB eksempelvis ikke eksisterer.”
  Jeg tror, din bedste chance er at afinstallere lokale DB og derefter geninstallere det, medmindre du kontakte Azure Støtte til at se, hvad der ellers kan gøres med din lokale DB. Efter at køre Azure første gang og en ny DB bør skabes mulighed for, Azure Storage.
  Som det er blevet nævnt tidligere, at der for visse versioner af emulatoren config vej ville det være anderledes. For mig var det C:\Users\%username%\AppData\Local\AzureStorageEmulator\AzureStorageEmulator.4.1.config

  OriginalForfatteren AvkashChauhan

 4. 10

  Hvis du har Sql Express er installeret på din lokale boksen og derefter (localdb)\v11.0 er sandsynligvis ikke din lokale Sql-forekomsten. Det er mere sandsynligt, {MyComputerName}\SQLEXPRESS.

  Gå til:

  C:\Users\<yourloginname>\AppData\Local\DevelopmentStorage\DevelopmentStorage.201206.config

  Og skiftende:

   <SQLInstance>(localdb)\v11.0</SQLInstance>

  Til:

  <SQLInstance>{MyComputerName}\SQLEXPRESS</SQLInstance>

  løst problemet for mig.

  Tak, tak, tak… jeg må have været gennem alle andre forslag, og det er den der endelig virkede.
  For mig er det den bedste løsning! Jeg fandt WAStorageEmulator indstillinger her: C:\Users\{user-account}\AppData\Local\WAStorageEmulator og indstille denne linje, foretrukne version.
  Virker for mig også. Min vej var lidt anderledes igen selv: C:\Users\<yourloginname>\AppData\Local\AzureStorageEmulator\AzureStorageEmulator.4.1.config. Jeg antager, at den vej, afhænger af, hvilken version du bruger.
  Jeg brugte din løsning blot at ændre navnet på den localdb eksempel i de nævnte konfiguration fil, der er gemt, tryk F5 i VS, og bingo 🙂 Tak @Brian

  OriginalForfatteren Brian Ogden

 5. 2

  Jeg håber det hjælper..

  Hvis du allerede prøvet og ikke udføre:

   SQLLocalDB stop v11.0
   SQLLocalDB delete v11.0
   Delete all the files in C:\Users\<accontname>\WAStorageEmulatorDb* (usually one mdf and one ldf)
   Create a new account (I called it Azure, with administrative rights)
   Run again the installation
   Installation completed!

  For mig, det virker… jeg havde prøvet at formatere PC ‘ en, før du bruger denne måde. Jeg supposte mit problem er relateret til mit brugernavn, der indeholder “ugyldig” – tegn som Navn ‘Kaldenavn’, Efternavn, mens “Azure” konto ser ud til at være OK for ham.

  Jeg finde ud af det, fordi et eller andet sted i den log jeg har en ejendom destinationen stien sat til “C:\Users\Name$_”, der er langt væk for den sti af min brugerkonto mappe.

  Efter at du kan gå på CMD.exe og spørg:

   control userpasswords2

  Fra kontrol, kan du slette det Azurblå login uden at slette den fil mapper!

  Håber det hjælper!

  OriginalForfatteren Ziba Leah

 6. 1

  Jeg simpelthen slettet alle mdf og ldf ‘ s i C:\Users\accountname\, der startede med DevelopmentStorage… eller WAStorageEmulator.

  Re-løb installere, og det virkede.

  OriginalForfatteren Mastro

 7. 0

  Dette kan også være forårsaget af den mappe, der ikke er eksisterende for localDB. Det ser ud som Visual Studio /Azure vil ikke automatisk oprette indeholder mapper. Jeg har lige kopieret stien fra fejlkoden i explorer og skabt den mappe op til .MDF-fil.

  OriginalForfatteren class

 8. 0

  I visual studio gå til Værktøjer -> Indstillinger -> Database-Værktøjer-> dataforbindelser og ændre en localdb eksempelvis navn fra v11.0 til nogle andre navn.

  End du bør i det mindste slette den oprindelige DB “v11.0” ved hjælp af SqlLocalDb delete "v11.0". Ellers ville det blive der for evigt. Men hvis du sletter den, vil du ikke nødt til at ændre det i VS. , Så det eneste du skal gøre er at slette “v11.0 DB.
  For nogle grunden til at jeg ikke kan slette databasen. SqlLocalDb slet “v11.0” viser ingen fejl, men slet ikke db faktisk

  OriginalForfatteren Anton Shelin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *