5 svar

 1. 9

  Der er i øjeblikket ingen måde at få UI del i en Java. Du bør overveje bare at bruge barebone WebKit + V8 med mange JNI opkald. Du kunne overveje at skrive en JNA wrapper omkring dem.

  Til at gøre din JNA nemmere, kan du vikle Chrom Integrerede Ramme

  Du mener med barebone kun den del af den browser, der viser den webside? Fordi det er alt, hvad jeg ønsker.
  Java (Sun) var portering WebKit til Java Swing som JWebPane, men lige da Oracle købte Sun, vi aldrig har hørt nogen opdateringer. Og det var omkring 2+ år siden. Hvis din erfarne i JNA, dette kan gøres, Chrom Web Rude handler om v8 + WebKit. CEF (det link jeg har nævnt ovenfor) har gjort abstraktioner for dig, og alt du skal gøre i s-krogen, er det op til din JNA interface.
  Jeg har meget lidt Java erfaring, de fleste er nogle scripts, skrevet for en Runescape bot, RSBot. Men jeg tror, jeg kan være i stand til at finde ud af hvad jeg skal med, hvad du har givet mig. Tak!
  Kan du give mig et eksempel. eller de trin, der er involveret i at integrere chrome-browseren i java-program..jeg ønsker at spille flash vedios og live-streaming af videoer i det pågældende program…..

  OriginalForfatteren Mohamed Mansour

 2. 2

  Prøve javacef. Dette er open source-projekt. Dette projekt kan integrere Chromium browser i Java SWT med multitab browser understøtter, at cookies manipulation, fanen indstillinger, udskrivning, tilbage, frem, opdatere knapper og udvidet fil-download. Dette projekt er baseret på Chrom Indlejret Framework (CEF).

  OriginalForfatteren SANN3

 3. 1

  Mit navn er Vladimir. Jeg er en udvikler på TeamDev Ltd. Vi har for nylig udgivet JxBrowser 4-bibliotek, som gør det muligt at indlejre Chrom web browser komponent i Java Swing-programmer.

  I forhold til CEF-Java-Wrapper, JxBrowser giver helt let Swing Browser komponent, der gør, web-sider. Faktisk Chrom motor gør web-sidens indhold selv off-screen, og JxBrowser blot viser resultatet, så web-side ser ud præcis som i Google Chrome-programmet.

  Du kan se, hvordan det virker via JxBrowser Online Demo.

  Kunne du nævne, at JxBrowser er et kommercielt produkt. Også uddybe, hvordan JxBrowser gengiver resultater i forhold til CEF. Hvad er fordelene? JxBrowser integrerer Chrom så godt, så hvorfor skulle der ikke være nogen forskel? Motoren/rendering er den samme, right?
  JxBrowser er et kommercielt produkt, men det er gratis for Open Source-projekter og Akademiske formål: teamdev.com/jxbrowser#free
  Er jxBrowser stadig freefor open source-projekt?
  Ja, det er stadig gratis for Open-Source. Vi er lige flyttet afsnittet med Open-Source og Akademiske licenser til skemaet: teamdev.com/jxbrowser#evaluate

  OriginalForfatteren Vladimir

 4. 0

  jeg endelig lykkes at opdatere den gamle kode (11/2010) med den sidste CEF1 06/2013, sidste kode kan være retrived her
  CefJavaWrapper

  OriginalForfatteren JNassim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *