Er der noget, som xvfb eller programmel til Windows?

På projekter med end-to-end test, der drev GUI, det er akavet at køre test på en udvikler arbejdsstation, fordi GUI automatisering føreren griber ind med skrivebordet. Det bevæger musen, stjæler fokus væk fra apps vi ønsker at bruge, og kan begynde at skrive tekst ind i det forkerte program, hvis vi skifter til en anden app, under en testkørsel.

På Linux, som vi har løst dette ved at køre det program under test på en virtuel X-server (xvfb eller programmel). Med programmel, som vi kan se prøver at køre, men stadig bruge den rigtige desktop uden indblanding.

Er der noget tilsvarende for Windows?

OriginalForfatteren Nat | 2009-06-03

3 svar

 1. 7

  Du kan bruge ” Desktops ” – programmet fra SysInternals pakke. Køre UI test på en stationær og arbejde på en anden.

  Desværre tror jeg ikke, der vil arbejde. Hvad jeg ønsker, er at starte en proces fra IDE (kører på min primære desktop), og for at processen ” vinduer til at blive vist på en off-screen-skrivebordet. Det er ikke den måde, at “Desktops” ser ud til at fungere.
  Jeg havde det samme problem, og denne løsning har fungeret for mig. Du kan gyde din proces direkte fra “skjulte” skrivebordet og holde den der arbejder der, og skift tilbage til din desktop, tak Yauheni Sivukha for denne løsning
  Betyder det virkelig at løse det oprindelige spørgsmål, hvor det ene problem var, at automatisering driver bevæger musen ? Så ville der være separate mus henvisninger/input på de forskellige skriveborde.

  OriginalForfatteren Yauheni Sivukha

 2. 6

  Jeg fandt et freeware program kaldet “RunProcess.exe” skrevet af Frank P. Westlake, der kan køre en proces, der er bundet til skrivebordet på en ikke-interaktive (fx off-screen) WindowStation. Der er dog ingen kilde.

  Derfor, jeg har gennemført min egen version (enklere end Frank Westlake s) med Java og JNA. Det er i Vinduet Licker repository i de værktøjer, modul. Den klasse, der er kaldet com.objogate.wl.win32.RunOnDesktop. På et tidspunkt jeg kan port det, at C og gøre det til en normal kommando-linje .exe, eller måske vende det til en Myre opgave for running tests off-screen.

  enhver, der er heldig at bruge denne?
  Jeg forsøger at finde en løsning på det samme problem. Har nogen prøvet det?
  hvordan omkring tastatur & mus spørgsmål om at gøre det fra skærmen @Nat ?
  Link til Vinduet licker er brudt

  OriginalForfatteren Nat

 3. 0

  Jeg har lige prøvet det flere desktop-metoden på 10 min Windows maskine. Jeg kører Selen Javascript-tests. Jeg startede prøverne på en anden desktop og ventede på den for at åbne browser, så er skiftet tilbage til min primære desktop. Men på samme punkt, hvor Chrome-browseren, der ville blive det aktive vindue, nu er det faktisk tvunget mig tilbage til skrivebordet 🙁

  Jeg tror, jeg vil prøve RunProcess.exe eller Nat-løsning.

  Jeg har lige prøvet Sysinternals Desktops af technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/cc817881.aspx og det virker OK for mig. Når jeg lanceret en test på, at andre desktop-der var ingen interaktion med min oprindelige stationære 🙂

  OriginalForfatteren LeeD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *