Er der nogen der offentliggjort en detaljeret sammenligning mellem de forskellige in-memory RDBMSs?

Der er en hel del uafhængige og ikke-så-uafhængige undersøgelser, der sammenligner traditionelle RDBMSs men jeg har ikke lykkedes mig at finde noget godt materiale på in-memory databaser. Jeg er primært interesseret i dem, specialiseret til OLTP.

Så langt, jeg formåede at finde generiske hvidbøger om TimesTen og MySQL Cluster, men jeg har endnu at se en head-to-head sammenligning. Der er andre alternativer (fx fra IBM), men der er endnu mindre let tilgængeligt materiale.

Skulle dette ikke være på dba.stackexchange.com ?
det blev spurgt, 7 år siden, før dba.stackexchange.com eksisterede

OriginalForfatteren Andrew not the Saint | 2009-06-09

5 svar

 1. 18

  De oplysninger, der er spredt over hele nettet, men her er hvad jeg har fundet ud af:

  Introduktion til database benchmarking

  Den første ting, du skal gøre, er at finde ud af en standard-benchmark til brug for at sammenligne dine in-memory database valg. En wiki-side på Oracle giver en oversigt over industri-standard benchmarks database. Hvis du kan finde resultater for den samme industri-standard benchmarks for TimesTen og MySql Cluster, vil du være i stand til at sammenligne de to. Finde en detaljeret sammenligning af alle de in-memory databaser er ganske sjældne.

  Resumé: Da du nævnte OLTP, branchens standard benchmark, at du sandsynligvis er interesseret i, er TPC-E, der simulerer OLTP arbejdsbyrde af et mæglerfirma. Andre industri-standard benchmarks måle decision support og e-handel, database transaktioner.

  Open source database benchmark kits

  Den Open Source Development Labs Database Test Suite er den mest omfattende open source-implementering af dem, industri-standard benchmarks, som jeg nævnte tidligere. De har fire vigtigste suite af tests nummererede DBT1, DBT2, DBT3, DBT4. De har ikke gennemført TPC-E benchmark, men Databasen Test 2 (DBT2) er, hvad du er på udkig efter, da det simulerer OLTP transaktioner. Alle henviser blot til at køre DBT2 benchmark i stedet for at stave det ud som OSDLB DBT2.

  Resultater

  MySql

  MySql Cluster Hjemmeside

  MySql offentliggjort benchmarks

  Du bliver nødt til at registrere for at få den hvide papir, som er sendt til dig, men her er den sammenfattende, at jeg tog med fra deres hjemmeside:

  I sidste ende, MySQL Cluster var i stand til at
  nå 100.000 transaktioner per minut
  i en 8-node-konfiguration. Dette
  viste imponerende skalering forbedringer
  i forhold til en 2-node cluster
  der var i stand til at opnå 26,000
  transaktioner pr. minut. Disse
  performance forbedringer blev realiseret
  gennem brug af nye Multi-Kerne
  Intel Xeon servere, der er baseret på Intel –
  Kernen T mikro-arkitektur.

  Oracle

  Oracle TimesTen Hjemmeside

  Desværre DBT2 understøtter ikke TimesTen. Men jeg fandt et whitepaper, der giver detaljeret benchmarking oplysninger for TimesTen i en OLTP arbejdsbyrde.

  IBM

  IBM SolidDB Hjemmeside

  Andre Ressourcer

  1. I Hukommelsen DBMS afsnit af en blog, der fokuserer på databaser.
  2. Transaktion Forarbejdning Ydeevne Rådets hjemmeside – Du kan søge i deres database til benchmarks fra forskellige hardware-leverandører ved hjælp af forskellige dbms ‘ er. Jeg var ude af stand til at finde nogen i hukommelsen DBMS benchmarks dog.
  Tak for forskning (+1 til det), men noget af dette materiale er ikke særlig relevant – TimesTen papiret godt ud af dato. Hvad jeg var interesseret i, er ikke bare resultater, men også andre karakteristika – arkitektur, tilgængelighed, muligheder, udvikling Api ‘ er, integration med traditionelle RDBMSs og sådan…
  Det ser ud til, at MySql har lavet en meget stor fremgang i de senere år. Fra link du gav “April 2011: MySQL Cluster 7.1 Leverer 6.82 m Operationer Per Sekund på tværs af 16 Intel Server”

  OriginalForfatteren Praveen Angyan

 2. 2

  VoltDB er en in-memory yderst skalerbar OLTP-database, der indeholder SQL/SYRE og kører på commodity hardware i en fælles-intet klynge. Det er open-source og findes i både en gratis/ef (AGPLv3) version såvel som et kommercielt understøttet version.

  Der er en post i VoltDB fora diskuterer nogle af de andre i-hukommelse OLTP RDBMS løsninger på http://community.voltdb.com/node/95. Du er velkommen til anmeldelse og føje til, at udstationering.

  VoltDB Ef ‘ s link er brudt. Jeg kunne ikke finde det nogen steder, så jeg tror, det VoltDB Fællesskab eksisterer ikke længere.

  OriginalForfatteren tmcallaghan

 3. 0

  Denne wiki-artikel giver en sammenligning for de fleste af de kendte RDBMS ‘ er: Sammenligning af relationelle database management systemer

  Ingen sammenligning, men lister i hukommelsen RDBMS ‘ er: In-memory-database

  Også, det kommer til at afhænge af dit formål til en vis grad. Hvad er dine begrænsninger og minimale krav til ydeevne?

  Jeg tror, din bedste mulighed er at få retssag (eller gratis) versioner, og oprette dine egne benchmarks.

  Jeg er ikke kun interesseret i benchmarks, men andre kendetegn – arkitektur, tilgængelighed, muligheder, udvikling Api ‘ er, integration med traditionelle RDBMSs og sådan…

  OriginalForfatteren Mitch Wheat

 4. 0

  Næsten alle DBMS vil gøre det samme, men på forskellig måde, derfor bør du kigge efter den hurtigste DBMS, du kan finde, hvis det, du har brug for, er hastighed, så skal du bruge TimesTen som er accepteret som en af de hurtigste løsninger, de ting med open-source DBMS er, at nogle af de mere avancerede funktioner (som f.eks replikation) er ikke i nærheden af hvad du vil finde på kommercielle alternativer. Ganske enkelt, at de fleste brugere ikke har brug for replikation på de niveauer, der Oracle, DB2, eller MS-SQL tilbud; derfor, PostgreSQL og MySQL udviklere får ikke føler behov for at forbedre det.

  Dette svar blev opnået efter udkig efter den hurtigste mellem RDBMS, der er nævnt her, og nogle allerede kendt af mig, jeg gik 2 af 2 udkig efter de bedste og derefter på udkig efter den bedste mellem vinderen og de andre, og resultatet var, at TimesTen er den hurtigste mellem:

  • DB2
  • Oracle (ikke TimesTen)
  • MySQL
  • PostgreSQL
  • MS-SQL

  Så, du skal bruge til den applikation, som du nævner, og de betingelser, der TimesTen.

  OriginalForfatteren Luis Yanes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *