Check browser ‘ s cache for en js-fil

Hvordan kan jeg kontrollere, om en javascript-fil i brugerens cache. Hvis han opdaterede siden eller besøg hjemmesiden efter engang. Jeg behøver ikke at hente, at js-filen igen. Gør js filer, få ryddet op, efter at et website er lukket.

kan du venligst et link, der ‘timing-angreb” ind forklaring?
Her er en akademisk papir på det fra for 15 år siden: sip.cs.princeton.edu/pub/webtiming.pdf. Det har ikke været fast siden da, på trods af at være en beskyttelse af privatlivets fred hul. Tl;dr version: lave en <img> tag med onload og onerror attributter, der peger på den WEBADRESSE, du er interesseret i, og bruge JavaScript til tid på, hvor lang tid det tager for en af leverandørerne til at blive kaldt. Hvis det er under et par millisekunder, at brugeren havde det mål-URL cache.

OriginalForfatteren Rakesh | 2009-02-11

3 svar

 1. 11

  Om en javascript-fil gemmes, afhænger af, hvordan din web-server er sat op, hvordan brugerne browser-opsætning, og også hvordan enhver HTTP-proxy-servere mellem din server og brugeren er setup. Den eneste del, som du kan styre, hvordan din server setup.

  Hvis du vil have den bedste chance for at dit javascript er cachet, så du server har brug for at sende de korrekte HTTP-headere med den javascript-fil. Præcis hvordan du gør det afhænger af, hvad web-server, du bruger.

  Her er et par links, der kan hjælpe:

  Apache – http://httpd.apache.org/docs/2.0/mod/mod_expires.html

  IIS – http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/WindowsServer2003/Library/IIS/0fc16fe7-be45-4033-a5aa-d7fda3c993ff.mspx?mfr=true

  OriginalForfatteren andynormancx

 2. 4

  Vil browseren automatisk at se efter, hvad det er i sin egen cache. Der er forskellige mekanismer, som du kan bruge til at kontrollere det dog.

  Kig ind i de forskellige HTTP-caching headers, såsom:

  • Last-Modified
  • Udløber
  • ETag

  Den Udløber header er den mest kritiske af disse, når det kommer til client-side caching. Hvis du har angivet en fjern fremtid Udløber header (fx 10 år) vil browseren ikke (i teorien) ikke at se serveren igen, for den pågældende fil. For naturligvis så har du brug for en metode til at ændre fil navn, når indholdet af filen ændres. De fleste mennesker formår dette ved at tilføje en build-nummer til den filsti.

  OriginalForfatteren Andy Hume

 3. 2

  Browseren vil tage sig af caching for dig.

  Når cachen tømmes afhænger dels af browserindstillingerne, og dels på de overskrifter, du sender. Hvis du sætter en Expires header, så browseren ikke skal re-request filen, indtil den er udløbet. At læse om HTTP-Headere kan hjælpe dig.

  OriginalForfatteren Greg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *